Contra nummer 5 2017 som pdf

Beställ ett pappersexemplar här!

Domedagen dröjer: Kemikalier, cancer och påverkan av arvsmassan

Omfattande kampanjer pågår mot användningen av kemikalier i vårt samhälle. Kemikalier som påstås bidra till cancer (samtidigt som cancerfrekvensen minskar) och påverkan på arvsmassan (för vilket inga bevis finns). Däremot räddar kemikalier varje år miljoner människoliv.

Muslimska Brödraskapet – strikt religiösa och konservativa, men i Sverige är de lierade med den värsta sekulära vänstern

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) har låtit tre experter göra en rapport om Muslimska Brödraskapet och dess inflytande i Sverige. De tre författarna till rapporten är terroristexperten Magnus Norell (som bland annat skrivit boken Kalifatets återkomst), docent Aje Carlbom som ägnat många år att intervjua muslimer i Malmö och slutligen Pierre Durrani, som själv varit medlem i Muslimska Brödraskapet.

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap lät sig styras av Muslimska Brödraskapet

Magnus Norell, Aje Carlbom och Pierre Durrani tog fram rapporten om Muslimska Brödraskapet på uppdrag av Myndigheten för Samhällskydd och Beredskap. Det var en förstudie, som skulle följas av en djupare analys. Men en kampanj mot MSB från just Brödraskapet fick MSB att ändra sig. Den statliga myndigheten som ska skydda oss mot islamismen blev istället styrd av islamismen.

Mer än hälften av S-ledamöterna i Regeringen är inte med i Svenska kyrkan

Det är onekligen si och så med kyrkligheten hos regeringen. Åtminstone den socialdemokratiska delen av regeringen. År 2016 var 63 procent av svenska folket med i Svenska kyrkan. Men när det gäller regeringens ledamöter var siffran bara 55 procent. Alla nuvarande miljöpartistiska regeringsledamöter är medlemmar i Svenska kyrkan, men mindre än hälften av socialdemokraterna är det. Läs artikeln här!

Antifas attacker mot det fria ordet måste stoppas

Yttrandefriheten sitter trångt i USAs akademiska värld. Högerorienterade talare hindras av vänsterextremistiskt våld från att tala. Och universitetsledningarna gör alltför lite för att skydda det fria ordet.

Stark skildring av rysk Gotlands-ockupation

Rysslands militära uppladdning sedan Vladimir Putin tillträdde som president 2000 har lett till ett nytt kallt krig som givetvis också inbegriper Sverige. Så länge vi svenskar önskar vara medborgare i en fri och självständig nation måste vi därför göra vad varje annat land i ett sådant läge måste göra: Säkerställa att vi har ett slagkraftigt militärt försvar som kan avvisa utifrån kommande aggressioner. Här måste Gotland anses vara särskilt utsatt.

Hårdare tag mot islam nödvändiga för att rädda vårt samhälle

Islam (som betyder underkastelse på arabiska) är en politiskt inriktad krigsreligion, som mycket väl kan jämföras med brottssyndikaten. Västvärlden drabbas allt mer av islams kriminalitet. Ska islam behandlas på samma sätt som brottssyndikaten?